Használt autódiagnosztika - eredeti, legális eszközökkel
"- A kellemetlen meglepetések helyett....."
Főoldal      VAG-COM / Használt
Használt VAG-COM (VCDS) eredeti interfészek, kábelek:
 VAG-COM (VCDS) HEX-CAN-USB
 
   - Eredeti, hivatalos
 
   - Frissíthető a későbbi verziókra is
 
   - Angol nyelven is teljes verziós
 
   - Garanciával !
 
 
Eladó 2011-es eredeti VAG-COM HEX-CAN-USB kábel, mely VW, AUDI, SEAT, SKODA gépkocsik gyári szintet megközelítő diagnosztizálához használható! A kábelhez készletcsökkentés után juttottam hozzá, egy viszonteladótól . Jogilag használtnak minősül, de garancia van rá. A kábel hivatalos Ross-tech képviselettől származik, amit leellenőriztem az adott ország Ross-Tech képviselőjén keresztül.
 
EZ NEM A VATERÁN, ÉS MÁS OLDALAKON ÁRULT 10-30 EZER FORINTOS KÍNAI KLÓN!!!! EZ EREDETI, FRISSÍTHETŐ A KÉSŐBBI VERZIÓKRA IS. A HIVATALOS ROSS-TECH OLDALRÓL INGYEN LETÖLTHETŐ LEGÚJABB AKTUÁLIS VERZIÓVAL MŰKÖDIK, ÉS A NETEN KERESZTÜL, VAGY A HIVATALOS ROSS-TECH OLDALRÓL IS FRISSÍTHETŐ!
 
NE DŐLJÖN BE AZ ILYEN ÉS HASONLÓ HIRDETÉSEKNEK:
 
"Vag Com 10.6.0 - legújabb és stabil verziója diagnosztikai eszköz -
Vag-Com 10.6.0 - Legújabb verziója - legstabilabb -
Interface a legújabb szoftver közvetlenül a Ross-tech oldal, 10.6.0."
(pl. ez egy 2011.01.12.-én feladott hirdetés)

AZ ILYEN HIRDETÉSEKBEN SZEREPLŐ KÁBELEK NEM EREDETIEK!!!! AZ EREDETI KÁBELEKHEZ NEM SZÜKSÉGES HOGY SZOFTVERT CD-N KAPJON, ÉS AZ EREDETI KÁBELT NYUGODTAN FRISSÍTHETI A NETEN KERESZTÜL A KÉSŐBBI VERZIÓKRA IS !!!!!
 
Angol nyelven is teljes verzióban használható a mindenkori legújabb verzióval (a jelenlegi 10.6.5 - 2011.11.05. állapot), valamint a későbbiekben megjelenő verziókkal is. (A frissítések 1 évig ingyenesek, de az 1 év letelte után sem kértek eddig pénzt a frissítésekért, és nem tudok róla, hogy fizetőssé kívánják tenni.
 
Alkalmas a legújabb autók diagnoszizálásához is!  Már a VW Crafter ("LT3") -hez is !!! ( A hivatalos angol "11.10.1  Beta" verzióval !!! ) 2011.11.05.-állapot
 
Hibakód kiolvasás-törlésen kívűl számos dolgot meg lehet vele csinálni, pl. kódolások, szervízintervallum törlése, klíma, ABS, Rádió, MMI illesztés, hosszúkodolás, részecskeszűrő vészregenerálás, tempomat aktiválás, a motorvezérlőben tárolt valós km kiolvasása EDC15-EDC16 dízel autók sok típusából (legtöbbször csak a műszerfalon tárolt km-t írják át, mielőtt használt autót vesz érdemes ezt (is) megnézni, bár már a vezérlő átírására is létezik megoldás, de a költségek miatt nem éri meg, mivel sokkal drágább lesz az "óraállítás") stb. 
 
Frissíthető interneten keresztül is a hivatalos oldalakról!
 
Garancia van rá!
 
Magyar, és egyéb nyelven csak demo üzemmódban használható, ezt a kábelt, sok egyéb eredeti külföldi vag-com kábelhez hasonlóan nem magyarosítja a magyar licence tulajdonosa!
  
 VAG-COM eljárásgyűjtemény
 
Eljárásgyűjtemény angolul a wiki.ross-tech.com oldalon található.
 
Hasznos információk találhatók a VAG-COM forumon, amely a  forum.index.hu oldalon elérhető! ( Az oldal bal oldalán  található  fórumkeresőbe be kell írni, hogy VAG-COM)
 
A kódoláshoz a segédprogramot a hivatalos VAG-COM program tartalmazza, de kódolás esetén mindig írjuk fel az eredeti kódokat!!!!
 
 VAG-COM átalakító kábelek
 
   - a régebbi típusokoz
 
 
Kérm jelezze az elérhetőségeimen, hogy milyen kábel érdekli.